BejelentésSPA D-Tox MÉREGTELENÍTŐ CENTRUM
Tegye egészségesebbé saját és családja életét!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Az eredeti Német HydroSana® SPA D-TOX Méregtelenítő

 

59.900.-Ft helyett  

2012.01.03-tól -

a készlet erejéig- 

 

33.900,-Ft-os

 

AKCIÓS áron adjuk

a Német HydroSana® SPA D-TOX Méregtelenítő gépeket

 

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!!!

Rendelés küldése...

 

 

D-Tox SPA (infraöves, csuklópántos) méregtelenítő gép is AKCIÓS jelenleg!

Tovább a D-Tox SPA méregtelenítőhöz>>>

Let`s See What We Have Here


 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/40000/40275_par4.jpg”.Az SPA D-Tox Méregtelenítő gép működési elve:

Ez a módszer a bőrön keresztül segíti a méregtelenítést, meleg lábfürdő formájában. A készülék bekapcsolásával elindul a víz elektrolízise és a szervezetből ozmózis útján távoznak a testben felgyülemlett toxikus anyagok.

A lábfürdő sós desztillált vize pozitív töltésű hidrogén ionokkal dúsul. Ezek az aktív ionok a talp bőrén, a szövetekbe behatolnak és az ér kapillárisain át a vérkeringésbe jutnak. A gerjesztett ionok a testen áthaladva toxikus anyagok sokaságához kapcsolódnak, ezáltal elveszítik saját töltésüket.

Ebben az átalakított, oldható állapotban már képes szervezetünk a nyirok- és érrendszeren keresztül eltávolítani a méreg- és salakanyagokat. Így a készülék a lábfej sejtjein át a méregtelenítést, a sós lábfürdő irányába végzi.


 

Let`s See What We Have HereHogyan történik a kezelés?

Az SPA Méregtelenítő készülékkel történő kezeléskor a lábainkat belemerítjük abba a vízbe, amelyben az elektróda tartály aktivizálódik. Meleg vizet használunk és kanálnyi csökkentett nátrium-tartalmú sót. A kezelés talpon keresztül történik, mivel a pórusok száma itt igen magas, 2.000 - 2.000 pórus található, amelyen keresztül a szervezet nagyon hatékonyan tudja kiválasztani a méreganyagokat.

Egyetlen kérés, hogy lehetőleg ne mozgassa a lábát a paciens, mert a kellemesen bizsergető gyengeáram hatására megindul az ozmózis folyamata testidegen anyagok, távoznak a bőrön keresztül, a magas vércukorszint és magas vérzsírszint is csökken.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/74000/74033_husegteszt01i.jpg”.A hatékonyság szemmel látható.

Az optimális kezelési idő 30 perc. A kezelések optimális gyakorisága, 2 kezelés egy héten! Egy kúra lefutási ideje kb. 2 hónap, a kúrák között 3-4 hónap szünet ajánlott.

A kezelés egyes szakaszaiban jól látható a szervezetből távozó méreganyagok mennyisége!

Megjegyzés: A víz elszíneződése nem a lábon található esetleges szennyeződésekből származik, hanem a szervezetből - a fentebb leírt módon - távozó méreganyagok okozzák!


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/58000/58357_teszt1.jpg”. Az elektrolizáló víz egyes tulajdonságaiból, különböző következtetéseket vonhatunk le:

A testzónák, ahonnan a szennyező anyagok származhatnak:

Sárga és zöld: vese, húgyhólyag, női betegségek

Narancssárga: izületek, reuma, köszvény

Barna: máj, túl sok dohányzás, zsír és por anyag, vízkór

Fekete: máj, túl sok alkohol, asztma

Sötétzöld: epehólyag, szív és érrendszer, az immun-ill. az emésztőrendszer hibái

Fehér hab: nyirok rendszer mérgei, álmatlanság, allergiás bőr, menstruációs zavarok

Fehér cseppek:(mint a sajton) enzimek rejtett elégtelensége, levegőduzzanat, migrén, székrekedés, túl sok álom, érzékenység hidegre

Fekete cseppek: nehézfém anyagok, diabétesz, görcsök

Vörös cseppek: trombózis, könnyű vérfolyás


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/56000/56027_persze2_i.jpg”.Javasolt alkalmazási területek

 • Egészséges szervezetnél is javasolt használatra, kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító, méregtelenítő hatása miatt.
 • Fogyókúrázóknak: A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, azért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.
 • Mindenféle kozmetikai-kozmetológiai kezelés hatékonyságát megnöveli, ha a szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól és jobban tudja fogadni a hatóanyagokat.
 • Csökkenthető, illetve meg is szüntethető az alkoholfogyasztás utóhatása a SPA Tisztító használatával.
 • Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alakalom után érzékelhető eredményt hoz.
 • Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májgyulladás, diabétesz) már egyhavi kezelési kúrával jelentősen javítható a betegek állapota, ami a laborleletekben pontosan nyomon követhető.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73796_w1.jpg”.A csakis a vörös vértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert és erősítik az immunrendszert.

Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat.

Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35 %-kal képesek hígítani a vért és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében. A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat.


Kiknek ajánljuk?

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/63000/63250_gyogyito_index.jpg”.1.Kozmetikáknak, szépségszalonoknak

 • tapasztalataink szerint a termék kihasználtsága több mint megfelelő, átlagban 1 hónap alatt visszahozza a befektett összeget
 • egy kezelés ára kozmetikától függően 2500 Ft körül mozog
 • bővülő, elégedett ügyfélkör
 • üzemeltetési költségek alacsonyak

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/80000/80706_kad01i.jpg”.2. Otthonra mindenkinek

 • Fokozza az anyagcserét, segíti a sejtek tápanyag ellátását, támogatja a test öntisztító funkcióját és fokozza a teljesítőképességet
 • Segíti a kiválasztást, sejtjeinket aktivizálja, felgyorsítja a vérkeringést
 • Erősíti a szervezet működését
 • Csökkenti a magas vérnyomást
 • Szexuális képességek, termékenység, termékenyítőképesség fokozása, helyreállítás
 • Csökkenti az alvászavart, megszüntetheti az álmatlanságot
 • Erősíti az immunrendszert, csökkenti a vérzsír szintet
 • Cukorbetegség esetén csökkenti a vércukorszintet

Használata ellenjavalt a következőknek

 • pacemaker, vagy bármilyen más elektromos inplantátummal élők
 • szervi transzplantáltak
 • olyan gyógyszeres kezelés alatt állók, amely gyógyszerek hiánya mentálisan vagy fizikálisan teljes inaktívvá tesz (elmezavarok, rohamok)
 • terhes és szoptató nők
 • akiknek beépített fém protézisek vannak a testében (pl csípőprotézis) azoknál orvos mondja meg, hogy lehet-e, mekkora a beépítés.
 • 8 éves kor alatt

 


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/54000/54918_szeps4.jpg”.Milyen költséget jelent ez Önnek?

Szinte semmit!! Mert:

 • Ha ön kozmetikus akkor kb. 50 kezelésenként (1 ionizátor kb. 50 kezelést enged)kell 5.500.-Ft (1 db ionizátor ára) költséggel számolnia.
 • Számoljunk egy kicsit:

1 kezelés 2.500.-Ft -> 50 kezelés = 125.000.-Ft bevétel

1 kezelés költsége:

5.500/50 = 110 Ft => Ehhez tartozik 2.500 - 110 = 2.390.-Ft tiszta haszon. És ha megemeli 2.600 Ft-ra a kezelés árát?!

Döntse el Ön, hogy megéri-e!?

 • Ha otthonra vásárolja a készüléket akkor heti egy-két kezeléssel számolva, kb. fél évenként 5.500 Ft-ot kell költenie ahhoz, hogy egészségesebben, kiegyensúlyozotabban és jobb közérzettel élje mindennapjait!

Döntse el Ön, hogy megéri-e!?


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/84000/84892_id_6.jpg”.Egyéb vásárlási tudnivalók

- Utánvétes vásárlásnál a szállítási idő max. 72 óra, - A termék ára annak átvételekor fizetendő . 1 készülék rendelése esetén: 1.980.-Ft.

-Banki átutalással is van lehetősége fizetni. Bármely összegű rendelésnél a postázás összege:1.690.-Ft.

 

-A kézbesítés megkezdése előtt telefonos és/vagy emailben történő egyeztetés szükséges!


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/41000/41072_strand.jpg”. AZ SPA D-Tox MÉREGTELENÍTŐ KÉSZLET TARTALMA:

 • ionizátor
 • 1 év jótállás
 • magyar nyelvű használati utasítás
 • adapter
 • vezérlőegység
 • nylonzacskó
 • láb-kád

 

Figyelem!

AKCIÓ!!! 2011.05.13-tól a készlet erejéig 31.900,-Ft-os AKCIÓS áron adjuk a Német HydroSana® SPA D-TOX Méregtelenítő gépeket

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!!!

Rendelés küldése...

 

 

 

129459_nagyarufoto.gif

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a honlapunkon szereplő állítások tapasztalatokon alapulnak, tudományosan nem bizonyítottak.

Köszönjük.A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73381_vallakozik04i.jpg”.
Üzenetküldés
Üzenet küldése

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!